Garantie op perfectie?
Vraag uw vrijblijvende offerte aan!
T: 011 73 41 52 | E:

Verlaagde plafonds

Vanhees NV biedt verschillende soorten plafonds aan, steeds in naleving van de regels van de kunst en in overeenstemming met de richtlijnen van de fabrikanten van de materialen. Wij bieden plafonds in gipskarton, tegelplafonds en lamellenplafonds.

Plafonds in gipskartonplaten

Met gipskarton krijgt u een superieur gebruiksgemak, zowel qua snelheid van aanbrengen als qua afwerking. Met metalen profielen worden de platen in het plafond geplaatst, en dan vastgeschroefd. Gipskarton is bovendien heel brandwerend, en komt met een wettelijk attest voor brandveiligheid. Gipskarton is de perfecte basis om snel en gemakkelijk plafonds te verven of andere decoratieve bekleding op aan te brengen.

Tegelplafonds

Tegelplafonds, of systeemplafonds, bestaan uit platen of tegels die naast elkaar geplaatst worden. U kan kiezen voor minerale systeemplaten of harde systeemplaten. Minerale systeemplaten worden het meest gebruikt voor plafonds. Ze zijn zacht en hebben een open structuur, gelijkaardig aan glaswol en mineraalvezelplaten. Harde systeemplaten zijn uit metaal kunststof, hout of vinyl. Ze kunnen overal toegepast worden omdat er zo'n ruim gamma aan mogelijke materialen en kleuren beschikbaar is. Tegelplafonds kunnen werkelijk ieder interieur een meerwaarde geven!

Lamellenplafonds

Bij lamellenplafonds werkt men met langwerpige aluminium panelen. Deze zijn vochtbestendig en dus ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Ze zijn bovendien bijna onslijtbaar en gemakkelijk in onderhoud. Lamellenplafonds zorgen ervoor dat leidingen gemakkelijk afgeschermd kunnen worden, en ze zijn ook handig om verlichting in te bouwen. Ze worden geleverd met een vezeldoek en/of met minerale wol voor een goede akoestiek. Qua afwerking kan je bijna elk kleur kiezen, en je kan de lamelbreedte en richting van de lamellen naar eigen smaak organiseren. Er zijn ook open of gesloten voegen. Vanhees NV plaatst al uw verlaagde plafonds met oog voor afwerking en in het materiaal van uw keuze!

Wilt u vrijblijvend een prijsofferte en meer informatie over onze werkwijze? Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan.


Wilt u een vrijblijvende afspraak?

Vul het formulier hieronder in of bel 011 73 41 52.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw pleisterwerken?

Gratis offerte!